Ajankohtaista

Vertolaisten johtava asiantuntijuus saa kiitosta niin ammattilaisilta kuin asukkailta: "Saamme aina kaikki tarvitsemamme vastaukset."


12.10.2017

"Suomalaisuus, laatu ja asiakaspalvelu voittivat"

Verton huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on kehitetty käyttäjiään ajatellen. Tutustu ammattilaisten ja asukkaiden kokemuksiin, ennen kuin teet oman päätöksesi.

Lohjan Putkityöt Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kärnälle Verton huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on ainoa vaihtoehto. Valinta perustuu pitkään kokemukseen.

- 99,8% on minun arvioni siitä, kuinka isolta osin Verto toimii täysin virheettömästi, hän sanoo.

Kärnä on kokeillut myös muita, hankintahetkellä edullisempia vaihtoehtoja, mutta niistä seurasi vain nippu reklamaatioita. Urakoitsija kertoo, että isännöitsijät ja suunnittelijat tietävät niin ikään Verton laadun ylivoimaiseksi ja suhtautuvat siksi poikkeuksetta myötämielisesti hänen valintaansa.

Myös Tampereen Putkiasennuksen omistaja Eero Vuohelainen on käyttänyt Verto-vedenmittausjärjestelmää useissa kymmenissä työkohteissa. Hän on Kärnän tavoin koittanut kilpailevia järjestelmiä, mutta kertoo erityisesti rajoitetun asennustavan aiheuttaneen ongelmia.

- Verto on viety huomattavasti kilpailijoitaan pidemmälle. Etäluettavuus mahdollistaa sen, ettei mittaria tarvitse saada kohteessa luettavalle paikalle.

Vedenkulutus on laskenut kaikissa kohteissa asennuksen jälkeen kolmanneksella.

VertoLive on isännöitsijän oikea käsi

Mittareiden etäluettavuus helpottaa suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden lisäksi isännöitsijöiden työtaakkaa. Verto-kokonaisuuteen kuuluu aina
VertoLive-palvelu – järjestelmä, joka tekee vesimaksujen hallinnoimisesta äärimmäisen helppoa.

Isännöitsijä näkee reaaliaikaiset, huoneistokohtaiset lukemat omalta koneeltaan missä vain ja kulutustiedot on helppo siirtää suoraan laskutusjärjestelmään. VertoLive huolehtii myös vuotohälytysten ja häiriöilmoitusten välittämisestä suoraan huoltoyhtiölle.

- Verton järjestelmä tukee meidän työtämme ja aikaa säästyy, kertoo Johan Nyholm Porvoon OK-Isännöintikeskuksesta.

Yrityksellä on isännöitävänään noin 1200 Verto-kotia. Erityiskiitoksen saa vertolaisten johtava asiantuntijuus.

- Saamme aina kaikki tarvitsemamme vastaukset.

VertoMobile tuo kulutustiedot taskuun

As Oy Mechelinin puheenjohtaja Kaarlo Sell tutustui putkiremontin alla eri vedenmittausjärjestelmiin. Hän teki työnsä niin perusteellisesti, että asensi omaan asuntoonsa kokeeksi Verto-vesimittarit. Laite ja järjestelmä vakuuttivat ja päätös oli sillä selvä – eikä sitä ole tarvinnut katua.

- Suomalaisuus, laatu ja asiakaspalvelu voittivat.

Isossa taloyhtiössä on paljon vuokralaisia. Sell kertoo, että reaaliaikaisen, etäluettavan lukeman ansiosta lukeminen on helppoa asukkaan vaihtuessa ja valitukset ovat loppunut. Hän kiittelee myös sitä, että Verton tuotekehitys vastaa tämän päivän tarpeita.

- Verto on toimittaja, jota on helppo suositella. Suomalainen yritys, joka lisäksi kehittää uusia ratkaisuja, Sell sanoo viitaten VertoMobile-vedensäästösovellukseen.

Markkinoiden älykkäin ja elinkaarikustannuksiltaan edullisin vedenmittausjärjestelmä on valinta, josta hyötyvät kaikki.