Vedenkulutuksella on väliä

ETÄLUETTAVA VERTO-VESIMITTARI ON LUOTETTAVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN

Verto on yli 30 vuoden kokemuksella Suomen johtava huoneistokohtaisten vedenmittausjärjestelmien valmistaja. Mittaustulos on luotettava, lukema etäluettava ja järjestelmä helppokäyttöinen.

Tyypillinen suomalainen vedenkulutus on 90-270 litraa vuorokaudessa per asukas*. Keskikulutus laskee Verto-kodeissa 30 %, mutta senkin jälkeen toiset kuluttavat enemmän, toiset vähemmän. Mittaustuloksen tarkkuus on tärkeää niin kuluttajalle kuin laskuttajalle.

VertoLive on älykkyydessään ylivertainen käyttöliittymä täsmälliseen, huoneistokohtaiseen vedenkulutuksen seurantaan. Se toimii verkkoselaimessa, ilman erillisiä ohjelmia ja siirtää tiedot automaattisesti pilvipalveluun.

VertoLive on ennen kaikkea vaivaton. Huoneistoyksiköt lähettävät tiedot automaattisesti päivittäin. Sinä voit seurata yhtiö- ja asuntokohtaisia tietoja yhdessä paikassa, yhdillä tunnuksilla. Kulutuslukemat saat vietyä helposti VertoLivestä suoraan laskutukseen. Verto säästää sekä luontoa, aikaa että vaivaa.

*motiva.fi

  

 

Laskut saa näppärästi ulos, järjestelmä tukee meidän työtämme ja aikaa säästyy.

-Johan Nyholm, Porvoon OP-Isännöintikeskus

CASE: PORVOON OP-ISÄNNÖINTIKESKUS

Porvoon OK-Isännöintikeskuksella on isännöitävänä noin 1200 Verto-asuntoa. Yhteistä matkaa yritykset ovat kulkeneet vuosia. Syynä on se yksinkertainen tosiasia, että Johan Nyholmin ja hänen henkilökuntansa kokemukset Verton mittausjärjestelmästä ovat erittäin hyviä.

Muutamassa Isännöintikeskuksen kohteessa on muiden valmistajien mittareita. Ratkaisut ovat olleet pettymyksiä ja Nyholm haluaa vaihtaa ne Verton tuotteisiin. 

- Verto on parempi kuin kilpailijansa, hän toteaa.

Mikä Vertosta sitten tekee paremman kuin muut? Yksi syy on yritykseen kertynyt, Suomen johtava asiantuntijuus.

- Yhteyshenkilömme on Tapio Rask ja häneltä saamme kaikki vastaukset, joita tarvitsemme, Nyholm kertoo kokemuksistaan.

Porvoon OP-Isännöintikeskuksessa laskutuksen tekevät kiinteistösihteerit. Toimitusjohtaja Nyholm kertoo heidän kanssaan käymiensä keskustelujen pohjalta, että Verto-vedenmittausjärjestelmän etäluenta on helpottanut jokapäiväistä työtä huomattavasti. 

- Laskut saa näppärästi ulos, järjestelmä tukee meidän työtämme ja aikaa säästyy.