Vedenkulutuksella on väliä


Suomen ensimmäisen kaiken kattava älyvesipalvelu

VertoPro on vaivaton, luotettava ja tuottava

VertoPro on ainutlaatuinen älyvesipalvelu, joka vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi. Se on vaivaton ja luotettava: siirrät kaiken vesilaskutukseen, vesimittareihin, vedenmittausjärjestelmään ja asiakaspalveluun liittyvän Suomen johtavan vedenkulutustiedon asiantuntijan käsiin. VertoPro on myös tuottava: palveluun siirtyminen säästää hallintokuluissa samalla, kun kulutuksen mukainen laskutus nostaa vuokratuottoa.

Verto-vesimittarien asentaminen laskee tutkitusti veden keskikulutusta kolmanneksella. Vähennys on merkittävä: viime vuonna Verto-kodit säästivät pelkissä vesilaskuissa 20 000 000 €. Ja koska puolet taloyhtiön energiasta kuluu veden lämmittämiseen, näkyy muutos merkittävänä pienennyksenä myös energialaskussa. Vedensäästö on kannattava ympäristöteko!

 

Mittaus ja lukemien kerääminen

Verto-vedenmittausjärjestelmä on reaaliaikainen, etäluettava, luotettava ja tarkka. VertoPro-palvelussa huolehdimme vesimittarilukemien keräämisestä ja niiden viemisestä laskutusjärjestelmään.

VertoPro Vedenmittausjärjestelmän ylläpito
 

Ylläpito

Pidämme huolen siitä, että Verto-vedenmittausjärjestelmä on aina ajan tasalla ja toimintakunnossa. Autamme sinua myös omaan järjestelmääsi liittyvien rajapintaratkaisujen kanssa.

VertoPro Vedenmittausjärjestelmän huolto
 

Huolto

Huollamme yksittäiset huoneistokohtaiset vesimittarit lähes reaaliaikaisesti, sillä järjestelmämme ilmoittaa viasta tai huoltotarpeesta automaattisesti. Järjestelmä hälyttää myös vesivuodoista ja ennaltaehkäisee siten suurten vahinkojen syntymistä.

VertoPro Asiakaspalvelu
 

Asiakaspalvelu

VertoPro-älyvesipalvelu sisältää myös kaiken asiakaspalvelun: vastaamme asukkaiden kysymyksiin ja neuvomme vedenkäytössä.

Olemme Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asiakastyytyväisyytemme on vuodesta toiseen mitatusti huippuluokkaa.

VertoPro Vesilaskutus
 

Laskutus ja maksuvalvonta

VertoPro-yhteistyökumppanimme on kokenut Visma PPG, joka vastaa laskujen tulostamisesta ja lähettämisestä ja siirtää tarvittaessa saatavat perintään.

VertoPro Vesilaskujen perintä
 

Perintä

Visma PPG vastaa jatkotoimenpiteistä, mikäli asukas ei maksa laskua muistutuksista huolimatta.

 Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme!