Vedenkulutuksella on väliä


Suomen ensimmäinen kaiken kattava älyvesipalvelu

VertoPro maksimoi tuottavan työajan ja vuokratulot

VertoPro poistaa vesilaskutuksen hallintokulut ja vapauttaa isännöitsijän maksimoimaan tuottavan työajan. Palvelumalli on vaivaton ja luotettava: asiantuntijamme huolehtivat mittauksesta, laitteiston toimivuudesta, järjestelmän ylläpidosta ja asiakaspalvelusta. Vastaamme asukkaidesi kysymyksiin ja valituksiin yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja tutkitun laadukkaasti. Peräti 99,5 % asiakkaistamme on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä palveluumme. Laskutuksesta, maksuvalvonnasta ja perinnästä vastaa kokenut Visma PPG.

VertoPro kasvattaa myös kiinteistön omistajan tulosta. Kiinteiden vesimaksujen poistaminen parantaa vuokrien kilpailukykyä samalla, kun kulutuksen mukainen laskutus nostaa vuokratuottoa.

Verto-vesimittarien asentaminen laskee tutkitusti veden keskikulutusta kolmanneksella. Vähennys on merkittävä: tänä vuonna Verto-kodit säästivät pelkissä vesilaskuissa 20 000 000 €. Ja koska puolet taloyhtiön energiasta kuluu veden lämmittämiseen, näkyy muutos merkittävänä pienennyksenä myös energialaskussa. Vedensäästö on kannattava ympäristöteko!

Tarjoamme palveluamme sekä nykyisiin että uusiin Verto-kohteisiin. Haluatko kuulla itsellesi oleellisista numeroista tarkemmin? Ota meihin yhteyttä!

 

Mittaus ja lukemien kerääminen

Verto-vedenmittausjärjestelmä on reaaliaikainen, etäluettava, luotettava ja tarkka. Huolehdimme vesimittarilukemien keräämisestä ja niiden viemisestä laskutusjärjestelmään.

VertoPro Vedenmittausjärjestelmän ylläpito
 

Ylläpito

Pidämme huolen siitä, että Verto-vedenmittausjärjestelmä on aina ajan tasalla ja toimintakunnossa. Autamme sinua myös omaan järjestelmääsi liittyvien rajapintaratkaisujen kanssa.

VertoPro Vedenmittausjärjestelmän huolto
 

Huolto

Huollamme yksittäiset huoneistokohtaiset vesimittarit lähes reaaliaikaisesti, sillä järjestelmämme ilmoittaa viasta tai huoltotarpeesta automaattisesti. Järjestelmä hälyttää myös vesivuodoista ja ennaltaehkäisee suurten vahinkojen syntymistä.

VertoPro Asiakaspalvelu
 

Asiakaspalvelu

Kysyimme sadoilta isännöintijätoimistossa työskenteleviltä ammattilaisilta, mitkä vesilaskutukseen liittyvät työt he kokevat epämiellyttäviksi ja mitkä taas syövät eniten heidän aikaansa. Asiakaspalvelu nousi kyselyn kirkkaaksi ykköseksi.
VertoPro-palvelussa asukkaidesi kysymyksiin ja valituksiin vastaavat asiantuntijamme. Asiakastyytyväisyytemme on vuodesta toiseen mitatusti huippuluokkaa.

VertoPro Vesilaskutus
 

Laskutus ja maksuvalvonta

Toiseksi vaivalloisimmaksi vesilaskutukseen liittyväksi työtehdäväksi isännöitsijät nimesivät maksuvalvonnan.
VertoPro-palvelussa siitä huolehtii kokenut yhteistyökumppanimme Visma PPG, joka vastaa laskujen tulostamisesta ja lähettämisestä ja siirtää tarvittaessa saatavat perintään.

VertoPro Vesilaskujen perintä
 

Perintä

Visma PPG vastaa jatkotoimenpiteistä, mikäli asukas ei maksa laskua muistutuksista huolimatta.

 Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme!