Vercon Oy

Huoneistokohtaisia Verto-vedenmittausjärjestelmiä myy ja valmistaa Vercon Oy. Yli 30 vuoden kokemus on kerännyt yritykseemme Suomen johtavan tietotaidon ja ylivoimaisen asiantuntijuuden. Meillä on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Asiakkaamme tuntevat Vercon Oy:n korkealaatuisista tuotteista, nopeista toimituksista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä eri työvaiheiden ja -ympäristöjen asiantuntevasta ymmärtämisestä.

Vercon Oy on osa Partnos-konsernia, yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

Verto on täysin kotimainen huipputuote

Verconin Verto on etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Se mittaa veden kulutuksen päivittäin ja litran tarkkuudella. Tarkkuuden lisäksi järjestelmä tekee vedenmittauksesta ajantasaista ja erittäin vaivatonta. Mikä parasta: Verto-mittarien avulla voit säästää veden ja energian lisäksi selvää rahaa.

VertoLive on etäluettavan Verto-järjestelmän selainpohjainen käyttöliittymä, jonka kautta voit seurata taloyhtiöiden ja asuntojen vedenkulutusta suoraan oman työpöytäsi äärellä. Kaikki VertoLiven tiedot päivittyvät verkon kautta automaattisesti, ja näin mittareiden luenta sekä laskutus tapahtuvat nopeasti ja tarkasti. Järjestelmä myös hälyttää vuodoista ja muista poikkeustilanteista, joiden tiedot voi ohjata nopeasti huoltoyhtiölle.

Verto-vedenmittausjärjestelmän valitseminen helpottaa vedenmittausta huomattavasti ja säästää ajan lisäksi sekä ympäristöä että rahaa.

Verto on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, siis täysin kotimainen huipputuote.