Vertolle kolmantena vuonna peräkkäin Great Place to Work® -sertifiointi

 

Vertolaiset arvostivat kolmantena vuonna peräkkäin Verton Great Place to Work® -sertifioinnin arvoiseksi työpaikaksi. Tutkimuksen mukaan Vertolla jokainen voi olla oma itsensä fyysisesti turvallisessa ja tasa-arvoisessa työympäristössä. Myös keväällä julkaistu strategia on löytänyt tiensä nopeasti vertolaisten arkeen.

Verton henkilökunta on osallistunut jo kolmena vuonna peräkkäin Great Place to Work® -tutkimukseen ja kolmannen kerran Vertolle on myönnetty sertifiointi. Keväällä julkaistu uusi strategia, CRM-uudistus ja koronavuoden koettelemukset ovat haastaneet henkilökuntaa, minkä vuoksi sertifiointi ei ollut itsestäänselvyys.

- Maailmanlaajuinen komponenttipula loi tummia pilviä uuden laitesarjan lanseeraukselle. Lanseerauksessa kuitenkin onnistuttiin, mikä antoi positiivista energiaa päivittäiseen tekemiseen. Uusien vedenmittauspalveluiden kehitystyö on saatu erinomaiseen vauhtiin. Onnistumme strategisissa tavoitteissamme tekemällä tiivistä yhteistyötä niin Verton sisällä kuin kumppaneiden kanssa, sanoo Verton toimitusjohtaja Antti Salakka.

Verton arvoista henkilökunta nosti juuri yhteistyön ja kehittymisen strategian tärkeimmiksi kulmakiviksi. Yhteishenki on koronan mukanaan tuomien etätyön ja fyysisten asiakaskontaktien vähentymisen keskellä pysynyt hyvänä ja onkin Verton menestyksen tae. Myös eettinen ja rehellinen toimintatapa koetaan Vertolle ominaiseksi.

- Oli hienoa huomata, että yhteiskunnallinen vaikuttavuus oli vertolaisten mielestä tärkeää. Kun aidosti uskomme voivamme vaikuttaa suomalaisten veden- ja energiankulutuksen vähentämiseen, heijastuu se kaikkeen tekemiseen ja silloin edistämme kestävää kehitystä vedenkestävästi, toteaa Salakka.

 


Lisätietoja

Antti Salakka
toimitusjohtaja
VertoNordic Oy
puh. +358 44 237 5360
antti.salakka@verto.fi