Haemme joukkueeseemme huoltohenkilöä Pääkaupunkiseudulle

 

Haemme huoltotoimintoihimme Pääkaupunkiseudulle asiakaslähtöistä ja vedenkestävää huoltohenkilöä. Tehtävässä vastaat Verton vedenmittausjärjestelmien toimivuudesta ja huollosta. Toimit teknisenä asiantuntijana niin myynti- ja asiakaspalvelutiimillemme kuin Verton valtuutetuille huoltokumppaneille. Takaat asiakkaillemme Vertolle tutun laadukkaan ja ajantasaisen palvelun. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakaspalvelun, myynnin, tuotannon ja markkinointitiimimme kanssa kehittäen huoltotoimintoja ja -prosesseja vastaamaan markkinoiden tarpeita. 

Odotamme sinulta sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa. Sinulla on kokemusta huoltotöistä, käytät sujuvasti englantia asiakastyössä ja sinulla on B-ajokortti. Arvostamme energistä otetta palvelumme kehittämiseen ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Omaat hyvät tietotekniset taidot, hallitset MS Officen ja omaksut nopeasti erilaisten tietojärjestelmien käytön. 

Katsomme eduksesi asiakaslähtöisen palveluasenteen ja kehittävän työotteen. Selkeästä suullisesta ja kirjallisesta ulosannista on sinulle apua tehtävässä menestymisessä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle Verton kilpailukykyiset palvelut sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Saat monipuoliset henkilöstöetumme hyödynnettäväksi ja tilaisuuden menestyä työurallasi osana tunnettua ja vakavaraista perheyritystä. Tukena työssäsi sinulla on huippujoukkue alan parhaita osaajia. 

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.10.2021 mennessä osoitteeseen rekry@verto.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tommi Aronen, puh. +358 50 558 2104 (21.9.2021 klo 12-14 ja 28.9.2021 klo 10-11) tai tommi.aronen@verto.fi.