Haemme joukkueeseemme huoltotoimintojen kehityspäällikköä

Artikkelikuva 8
Tiedote |

Tähän joukkoon kannattaa kuulua. Olemme Great Place to Work Finland sertifioitu joukkue täynnä alan kovimpia asiantuntijoita - tervetuloa työkaveriksemme!

Haemme huoltotiimiimme asiakaslähtöistä ja vedenkestävää kehityspäällikköä. Tehtävässä vastaat Verton huoltoverkoston kehittämisestä. Toimenkuvaasi kuuluvat huoltoverkoston kasvattaminen, nykyisen huoltoverkoston kenttätoiminnan koordinoiminen ja huoltokumppaniemme osaamisesta huolehtiminen. Toimit tarjouslaskennan tukena erityisesti asennusten ja huoltojen osalta sekä tuet tuotekehitystä tuomalla kentän terveiset perille.

Odotamme sinulta LVI-alan ja asuinkiinteistöjen tuntemusta. Olet sähkö- ja automaatio-osaaja ja tunnet tiedonsiirtoverkot. Olet valmis matkustamaan ja jalkautumaan kumppaneidemme keskuuteen. Työssä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta toimenkuvan edellyttämistä tehtävistä. 

Katsomme eduksesi myynnillisen asenteen ja konsultatiivisen työotteen. Olet teknisesti osaava henkilö ja sinulla on selkeä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Sinulla on halu kehittää kenttätoimintaa Vertolle tunnusomaisen laadukkaaksi asiakasta herkällä korvalla kuunnellen. Olet oma-aloitteinen ja haluat olla osana tiivistä työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle Verton kilpailukykyiset palvelut sekä kattavan perehdytyksen, koulutuksen tehtävään ja selkeän palkkausmallin. Saat tilaisuuden kehittyä työssäsi ja menestyä työurallasi osana tunnettua ja vakavaraista yritystä. Tukenasi työssäsi sinulla on huippujoukkue alan parhaita osaajia.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Arola, puh. +358 50 433 4432 tai tomi.arola@verto.fi.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@verto.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


TYÖPAIKKAILMOITUS DUUNITORISSA