Kaiken kattava älyvesipalvelu - Paljonko VertoBill tuottaa?

Verto Pro news
Artikkeli |

Reaaliaikainen mittaus ja kulutuksen mukainen vesilaskutus laskevat tutkitusti Verto-kotien vedenkulutusta kolmanneksella.

Tarua: Kulutuksen mukainen vesilaskutus on hankalaa ja hallintokulut syövät voitot.

Totta: VertoBill poistaa kaikki vesilaskutukseen liittyvät hallintokulut ja tuottaa aina.

Näinhän se monesti menee: vesilaskutus asuinpinta-alan tai pääluvun mukaan, vaikka taloyhtiössä olisi huoneistokohtaiset vesimittarit. Perusteluna raha. Kuvitelma siitä, että kulutuksen mukainen laskutus on aina vaivalloista ja hallintokulut syövät saavutettavissa olevat voitot.

Uskomus on virheellinen.

- Tuotto on omissa käsissä. Millaisen vedenmittausjärjestelmän valitsee, kuinka pitkälle vietyä sen teknologia on ja mitä palveluita tuottajalla on tarjota, luettelee Verton Head of Sales Merja Lindell

Verto-kotien asukkaat tienaavat miljoonia

Reaaliaikainen mittaus ja kulutuksen mukainen vesilaskutus laskevat tutkitusti Verto-kotien vedenkulutusta kolmanneksella. Rahaksi käännettynä se tarkoittaa vuosittain kahdenkymmenen miljoonan euron säästöä. Setelitukkua, joka päätyy lyhentämättömänä asukkaiden pussiin.

- Kulutuksen mukainen vesilaskutus on myös asukkaiden etu, koska silloin laskun suuruus on omissa käsissä, Lindell sanoo.

Nykyaikaisen kerrostalon energiasta jopa kolmannes kuluu veden lämmitykseen, joten viisas vedenkäyttö hyödyttää samalla taloyhtiötä.

Paljonko VertoBill tuottaa kiinteistön omistajalla?

VertoBill-palvelu kattaa kaiken vesilaskutukseen liittyvän: vedenmittauksen, laitteiden huollon, järjestelmän ylläpidon, laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän.

- Yhdessä VertoCare-palvelun kanssa VertoBill poistaa vesilaskutukseen liittyvät hallintokulut tyystin, Lindell alleviivaa.

 


 

 Tutustu VertoBill-palveluun tästä