Urakoitsija Jarmo Kärnä, Lohjan Putkityöt Oy

refe 3
Asiakastarina |

Työnteko on tehokasta ja asiakkaat tyytyväisiä.

“Verto on takuuvarma kokonaisuus. Ei koskaan mitään häiriöitä tai reklamaatioita – yksinkertaisesti paras.”

-Jarmo Kärnä, Lohjan Putkityöt Oy

 

Jarmo Kärnä lyö pöytään kovan lukeman.

- 99,8% on minun arvioni siitä, kuinka isolta osin Verton vedenmittausjärjestelmä toimii täysin virheettömästi, hän sanoo.

Lohjan Putkityöt Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kärnälle Verto on ainoa vaihtoehto.

- Kokeilin myös muita, edullisempia vaihtoehtoja, mutta isännöitsijät alkoivat soitella heti erilaisista ongelmista, Kärnä summaa syitä siihen, miksi hän suostuu nykyään valitsemaan vain markkinoiden parhaan.

Näin tekemällä hän saa kohteen valmiiksi ja pystyy jatkamaan seuraavaan reklamaatioiden asemesta. Työnteko on tehokasta ja asiakkaat tyytyväisiä.

Urakoitsija Kärnä kertoo, että isännöitsijät ja suunnittelijat tietävät niin ikään Verton laadun ylivoimaiseksi ja suhtautuvat siksi poikkeuksetta myötämielisesti hänen valintaansa. Hiljattain eräässä Lohjan Putkitöiden kohteessa oli päädytty toiseen järjestelmään, mutta Kärnän kokemukset saivat taloyhtiön asukkaat pyörtämään päätöksensä ja valitsemaan Verton.

- Verto on takuuvarma kokonaisuus. Ei koskaan mitään häiriöitä tai reklamaatioita – yksinkertaisesti paras, Kärnä kiteyttää.

 

LOHJAN PUTKITYÖT OY

Lohjan Putkityöt Oy on erikoistunut tekemään käyttövesisaneerauksia ja linjasaneerauksia kiinteistöihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin.

Yritys on perustettu vuonna 1996 ja se on toteuttanut Länsi-Uudellamaalla jo yli 3000 valmistunutta kohdetta.

Honkalantie 36
08700 Lohja

GSM 040 582 7967

jarmo.karna@lohjanputkityot.fi
www.lohjanputkityot.fi