Anna hetki aikaa ympäristölle

maailman_ymparistopaiva
Artikkeli |

Tänään 5.6. vietettävä Maailman Ympäristöpäivä kannustaa tarkastelemaan omia luontoon liittyviä asenteita ja toimimaan ympäristöä vaalivalla tavalla.

Meitä ympäröivä luonto tarjoaa meille paljon. Nauttimamme ravinto, hengittämämme ilma ja juomamme vesi tulee luonnosta. Juuri tänään luonnolla on meille tärkeä viesti: jotta voimme välittää itsestämme, on meidän pidettävä huolta luonnosta.

Maailman ympäristöpäivää on vietetty jo vuodesta 1972. Sen tavoitteena on herättää toimimaan ympäristöä kunnioittaen ja rakentamaan parempaa planeettaa. Tämän vuoden teemana on antaa hetki aikaa luonnolle.

Vastuullisuutta aidosti luontoa kunnioittaen

Suomalaisena vedenkulutustiedon asiantuntijana ja alan markkinajohtajana Vertolla on merkittävä rooli osana yhteiskuntaa. Olemme mukana Motivan käynnistämässä Kestävä vedenkäyttö –hankkeessa, jonka tavoitteena on selvittää kuluttajien vedenkäyttöjakaumaa ja kartoittaa keinoja muuttaa vedenkäyttöä järkevämmäksi.

Vertolla vastuullisuus on aidosti toiminnassamme mukana. Teemme jatkuvaa kehitystyötä suomalaisten veden- ja energiankulutuksen vähentämiseksi. Toimimme ympäristöjärjestelmä ISO 14001 mukaisesti, ja myös toimittajaverkostomme on sitoutunut tähän järjestelmään. Lisäksi yrityksellämme on oma erillinen ympäristöohjelma.

Pienilläkin teoilla on merkittävä voima. Mitä sinä teit tänään ympäristösi hyväksi?