Mitä saadaan, kun yhdistetään älyteknologia, vastuullisuus, suomalainen suunnittelu ja valmistus sekä paras työpaikka?

Verto_henkilokunta
Artikkeli |

Verton ammattilaisten avustuksella energiansäästö on mahdollista jokaisessa taloyhtiössä ympäri Suomen

Sastamalassa valmistuu markkinoiden älykkäin vesimittari Verto. Tai oikeastaan Verto ei ole vain vesimittari. Verto on huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä, mutta lisäksi se on myös työpaikka, jonka työilmapiiri hakee vertaistaan.

Verto on viidentoista työntekijän yritys, joka haluaa vaikuttaa suomalaisten vedenkäyttöön teknologian keinoin. Vaatimaton tavoite meillä vertolaisilla on olla Suomen paras työpaikka. Osoituksena panostuksesta yhteisen tavoitteen eteen Sastamalan pääkonttorin seinää koristaa Great Place to Work -sertifiointi. Henkilökunta osallistui Trust Index -tutkimukseen kesäkuussa 2019. Sertifioinnin edellytyksenä on, että kyselystä saatava Trust Index -tulos on vähintään 70 prosenttia. Siksi kyselyn perusteella saatu 90 prosentin tulos on äärimmäisen loistava. Vertolaisissa on siis sellaista voimaa ja yhteishenkeä, mikä on harvinaista nykypäivän liiketoiminnassa.

Lisäksi Verto –markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä -palvelulle myönnettiin keväällä 2019 Avainlippu. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja Suomessa tuotetusta palvelusta.

Vedenkulutukseen vaikuttaminen mahdotonta?

Asiantuntijamme ovat yli 35 vuoden ajan seuranneet vedenkulutusdataa Suomessa ja tulokset osoittavat, että vedenkulutukseen vaikuttaminen ei ole mahdotonta. Eniten vedenkäyttöön vaikuttavat meidän jokaisen henkilökohtaiset kulutustottumukset. Suomalainen kerros- ja rivitaloasuja kuluttaa vettä keskimäärin 155 litraa päivässä. Verto -kodissa huoneistokohtaisen digitaalisen näytön avulla asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan esimerkiksi saunareissun ajalta. Siten hän voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, paljonko kuluttaa vettä. Verto -kodeissa vedenkulutus on vuosikymmenten vedenkulutustiedon perusteella laskenut 30% keskikulutukseen verrattuna. Lämmin vesi on taloyhtiöiden ja kotien suurin yksittäinen energiansyöppö. Vedenlämmitys kun vie noin 30 prosenttia koko taloyhtiön lämmitysenergiasta.

Verton ammattilaisten avustuksella energiansäästö on mahdollista jokaisessa taloyhtiössä ympäri Suomen. Liity sinäkin satojentuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.