Haemme joukkueeseemme vedenkestävää myyntipäällikköä

 

Haemme myyntitiimiimme asiakaslähtöistä ja vedenkestävää myyntipäällikköä. Tehtävässä vastaat nimetyistä asiakkuuksista alueellasi ja päivääsi kuuluvat asiakaskäynnit, erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet sekä yhteistyö huollon, tuotannon, asiakaspalvelun ja markkinointitiimimme kanssa.

Tarjoat asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut vedenmittaukseen, raportointiin ja laskutukseen ja pidät huolta tarjous- ja tilausprosessin sujuvuudesta. Toimit vedenkulutustiedon erityisosaajana ja mahdollistat Vertolle tutun ensiluokkaisen asiakaspalvelun.

Odotamme sinulta LVI-alan ja asuinkiinteistöjen sekä palveluliiketoiminnan merkityksen tuntemusta. Sinulla on kokemusta myynnistä teknologian alalla ja arvostamme erittäin korkealle mahdollisia valmiita verkostojasi asiakassegmenttimme huomioiden.

Katsomme eduksesi myynnillisen asenteen ja konsultatiivisen myyntiotteen. Selkeästä suullisesta ja kirjallisesta ulosannista sekä esiintymiskokemuksesta on sinulle apua esiintyessäsi asiantuntijana erilaisissa tilaisuuksissa. Ymmärrät kaupanteon realisoitumisen prosessin ja tiimipelaajana osaat antaa syöttöjä myös kaverille.

Tarjoamme sinulle Verton kilpailukykyiset palvelut sekä kattavan perehdytyksen, koulutuksen tehtävään ja selkeän, onnistumiseen perustuvan palkkausmallin. Työntekopaikkasi voi sijaita missä päin Suomea vain. Saat tilaisuuden kehittyä niin myyntityössä kuin vedenkulutustiedon erityisosaajana ja menestyä työurallasi osana tunnettua ja vakavaraista perheyritystä. Tukenasi työssäsi sinulla on huippujoukkue alan parhaita osaajia.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen rekry@verto.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 


Lisätietoja

Antti Salakka
toimitusjohtaja
Verto
puh. +358 44 237 5360
antti.salakka@verto.fi