Oletko sinä vedenkestävä Team Leaderimme?

Artikkelikuva 8
Tiedote |

Me haluamme sinut asiakaspalvelun ammattilainen! Tule mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään joukkueeseemme.

Haemme asiakaspalvelutiimiimme Pirkanmaalle asiakaslähtöistä ja vedenkestävää Team Leaderia. Tehtävässä vastaat asiakaspalvelun esimiestehtävistä ja toimit asiakaspalvelutehtävissä yhdessä asiakaspalvelukoordinaattoreiden kanssa. Tarjoat asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut vedenmittaukseen, raportointiin ja laskutukseen sekä pidät huolta tarjous- ja tilausprosessin sujuvuudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, huollon, tuotannon ja markkinointitiimimme kanssa kehittäen asiakaspalvelun toimintaa ja prosesseja vastaamaan markkinoiden tarpeita.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta teknisestä asiakaspalvelutyöstä. Arvostamme energistä otetta palvelumme kehittämiseen ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.Sinulla on kokemusta työskentelystä teknologian alalla ja käytät sujuvasti ruotsia ja englantia asiakastyössä.

Katsomme eduksesi palveluasenteen, kehittävän työotteen ja valmentavan johtamistavan. Selkeästä suullisesta ja kirjallisesta ulosannista sekä esiintymiskokemuksesta on sinulle apua tehtävässä menestymisessä. Ymmärrät asiakaspalvelun prosessit ja tiimipelaajana osaat antaa syöttöjä myös kaverille. Katsomme eduksesi kokemuksen taloyhtiöiden parissa toimimisesta ja erityisesti laskutuksesta.

Tarjoamme sinulle Verton kilpailukykyiset palvelut sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Saat tilaisuuden kehittyä niin asiakaspalvelu- kuin esimiestyössäkin ja pääset rakentamaan erityisosaamistasi vedenkulutustiedon erityisosaajana. Tässä on erinomainen tilaisuus menestyä työurallasi osana tunnettua ja vakavaraista perheyritystä. Tukena työssäsi sinulla on huippujoukkue alan parhaita osaajia.


Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Merja Lindell, puh. +358 50 5701 711 (29.4.2021 klo 12-15 ja 5.5.2021 klo 9-13) tai merja.lindell@verto.fi.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@verto.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


TYÖPAIKKAILMOITUS DUUNITORISSA