Sastamalasta ponnistaa timanttinen yrityskulttuuri

Kesapaivat_2020
Tiedote |

Vertolle on tänäkin vuonna myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti. Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija ja markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä Verto on reippaan kymmenen hengen yritys Sastamalasta, joka on asettanut tavoitteekseen auttaa suomalaisia veden ja energian säästämisessä teknologian keinoin ja samalla olla alan paras työpaikka.

- Osallistuimme Trust Index -tutkimukseen ensimmäistä kertaa viime kesänä. On hienoa, että henkilökuntamme arvostaa Vertoa työpaikkana Great Place to Work -sertifikaatin arvoiseksi työpaikaksi jo toista vuotta peräkkäin. Näin hieno yrityskulttuuri voi syntyä vain yhteen hiileen puhaltamalla, sanoo Verton toimitusjohtaja Antti Salakka.

Maailmanlaajuinen epidemia on luonut epävarmuutta ja odottamattomia haasteita liiketoiminnalle kaikilla aloilla, joten tutkimuksessa menestyminen ei ollut itsestäänselvyys. Silti Vertolla rekrytoitiin väkeä kevään aikana ja haluttiin rohkeasti lähteä mittaamaan onnistumista työnantajana ja työpaikkana.

- Yrityskulttuurin kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Tutkimuksen avulla tiedämme tilanteemme vetovoimaisuudesta työnantajana ja pääsemme kehittämään niin työntekijä- kuin asiakaskokemustamme parhaalle mahdolliselle tasolle, Salakka jatkaa.

Oppimiseen kannustava yrityskulttuuri tekee kehittyvän yrityksen

Vertolla on kaikissa työtehtävissä alansa parhaat asiantuntijat, jotka ovat valmiita osaamisensa kehittämiseen huikeaa vauhtia kehittyvällä alalla. Henkilökunta kokee tekevänsä merkityksellistä työtä ja on ylpeä saadessaan kertoa olevansa Vertolla töissä. Tämä antaa erinomaiset lähtökohdat onnistua asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Luottamuksellisessa oppimiseen kannustavassa ympäristössä syntyy mahdollisuus saavuttaa moninaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

- Henkilökunnassamme on osaamispääomaa, jota ruokkimalla Vertolla on mahdollisuus kehittää toimintaansa ja sitä kautta vaikuttaa alan kehitykseen. Vertolaiset ovat tutkimuksen perusteella valmiita tähän. Tässä kehitystyössä on ilo olla mukana – ihmiset todellakin ovat Verton tärkein voimavara, toteaa Salakka.

 

antti-salakka

Lisätietoja

Antti Salakka
toimitusjohtaja
VertoNordic Oy
p. +358 44 237 5360
antti.salakka@verto.fi

GPTW_2020_360

Verto lyhyesti

  • Verto on sastamalalainen 13 työntekijän yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Tampereella.
  • Verto on Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija ja markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä.
  • Asiakkaitamme ovat esimerkiksi taloyhtiöt, vuokrataloyhtiöt, isännöitsijät, rakennuttajat, urakoitsijat, LVI-ammattilaiset ja asukkaat, jotka haluavat kiinnittää huomiota vedenkulutuksen vähentämiseen ja kiinteistön energiatehokkuuteen.
  • Palvelumme on 100 % suomalainen ja siksi Vertolle on myönnetty Avainlippu.