Vercon Oy

De bostadsspecifika Verto-vattenmätningssystemen säljs och tillverkas av Vercon Oy. Vår över 30-åriga erfarenhet har samlat gett företaget ledande sakkunskap och överlägsen expertis i Finland. Vi har redan över 200 000 nöjda kunder runt om i Finland.

Våra kunder känner Vercon Oy för dess högklassiga produkter, snabba leveranser, förstklassiga kundbetjäning samt en sakkunnig förståelse för olika arbetsskeden och -miljöer.

Vercon Oy ingår i Partnos-koncernen, ett över 50 år gammalt familjeföretag.

Verto är en inhemsk topprodukt

Vercons Verto är ett fjärravläst och bostadsspecifikt vattenmätningssystem. Det mäter vattenförbrukningen dagligen och med en liters noggrannhet. Utöver noggrannheten gör systemet att vattenmätningen blir exakt, aktuell och mycket smidig. Och det bästa: med Verto-mätare kan du spara vatten och energi men också reda pengar.

VertoLive är det fjärravlästa Verto-systemets webbläsarbaserade användargränssnitt som du kan använda för att följa upp vattenförbrukningen i husbolagen och bostäderna från ditt eget skrivbord. Alla uppgifter i VertoLive uppdateras automatiskt över nätet, och på detta sätt sker avläsningen och faktureringen av mätarna snabbt och exakt. Systemet larmar också för läckage och andra avvikande situationer, så uppgifterna kan snabbt förmedlas till ett servicebolag.

Välj Verto-vattenmätningssystemet för att underlätta vattenmätningen avsevärt och spara tid samt miljön och pengar.

Verto har konstruerats och tillverkats i Finland och är alltså en helt inhemsk topprodukt.