Tietoa meistä

Verto on kotimainen vedenkulutustiedon huippuasiantuntija

Yli 35 vuotta vedenkulutustiedon asialla

VertoNordic Oy suunnittelee ja valmistaa huoneistokohtaisia etäluettavia vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Olemme tuoneet markkinoille Suomen ensimmäisen ylläpito- ja laskutuspalvelun sekä panostaneet asiakaskokemukseen ja palveluun – ratkaisumme tuovat vedenkulutustiedon ulottuvillesi ajantasaisesti kaikilla laitteillasi. 


Verton strategia

Vesi on maailman arvokkain asia ja siksi kulutuksella on väliä. Verton visiona on olla järkevän vedenkäytön edelläkävijä. Luomme vedenkestävän tulevaisuuden tutkimalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia, luomalla alaa kehittäviä ratkaisuja ja kansainvälistymällä aktiivisesti. 

Työntekijöidemme mittava tietotaito ja sen kehittämiseen kannustava ilmapiiri ovat sekä menestyksemme kulmakiviä että tulevan kasvumme ja kansainvälistymisemme moottori.

 

VertoNordic_strategia

VertoNordic_arvot

Verton arvot

Vertolla kaikkea toimintaa ohjaavat arvot. Toimintatapamme perustuvat viiteen arvoon:

Vedenkestävä
Toimimme läpinäkyvästi rehellisesti ja siten, että tekemisemme kestää tarkastelun. Osaamme toimia haastavissa tilanteissa faktoihin pohjautuen ja ymmärrämme suunnitelmallisen toiminnan merkityksen.

Innostuva
Arvostamme positiivista ilmapiiriä sekä tartumme ennakkoluulottomasti kohtaamiimme mahdollisuuksiin.

Kehittyvä
Rikastamme ammatillista osaamistamme henkilöstöämme kouluttaen sekä uusia alan parhaita osaajia etsien. Kehitämme alan toimintoja tuomalla markkinoille uudistavia tuotteita ja palveluita kannattavasti kasvaen.

Mutkaton
Olemme helposti lähestyttäviä ja saavutettavia. Toimimme asioihin nopeasti reagoiden ja asiat loppuun saakka viimeistellen.

Yhteistyö
Toimimme yhdessä tiiminä ymmärtäen yhteistyön voiman. Arvostamme erilaisuutta sekä kohtelemme kaikkia yhdenvertaisesti. Olemme arvostettu yhteistyökumppani.


Suunnittelu ja valmistus Suomessa

Meidät tunnetaan korkealaatuisista tuotteista, nopeista toimituksista, asiakaspalvelusta sekä eri työvaiheiden ja -ympäristöjen asiantuntevasta ymmärryksestä. Verton vedenmittausjärjestelmät ovat kokonaispalveluita, jotka työllistävät Suomessa. Siksi Verton vedenmittausjärjestelmille on myönnetty Avainlippu. Lisäksi työntekijämme ovat arvottaneet Verton Great Place to Work -sertifioinnin arvoiseksi yritykseksi.

Artikkeli

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija...

Lue lisää


Ota rohkeasti yhteyttä

Kohteen postinumero
Viesti