Vastuullisuus

Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan

Vastuullisuus Vertolla

Me Vertolla uskomme, että pienissäkin teoissa on voimaa. Suomalaisena vedenkulutustiedon asiantuntijana ja markkinajohtajana meillä on merkittävä rooli osana yhteiskuntaa. Teemme jatkuvaa kehitystyötä palveluidemme luotettavuuden, turvallisuuden ja saatavuuden parantamiseksi sekä suomalaisten veden- ja energiankulutuksen vähentämiseksi.

Näin toimimme 

  • Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja Suomessa toteutetusta palvelusta.

  • Toimimme ympäristöjärjestelmä ISO 14001 mukaisesti. Myös toimittajaverkostomme on sitoutunut järjestelmään.

  

  • Olemme mukana Motivan käynnistämässä Kestävä vedenkäyttö -hankkeessa, jonka tavoitteena on selvittää vedenkulutuksen vaikutusta energiankulutukseen.

  • Yrityksemme on SELT ry:n jäsen ja asiakkaanamme voitte palauttaa elinkaaren loppuun tulleet Verto-laitteet veloituksetta sähkö- ja elektroniikkajätteen kierrätyspisteisiin.
Rinki_logo_png

 

Verto kuuluu Rinkiin

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö.

Pakkaavien ja pakattuja tuotteita maahantuovien yritysten on hoidettava tuottajavastuu pakkauksistaan.

Rinki toimii yhteistyössä pakkausalan tuottajayhteisöjen kanssa ja vastaa siitä, että pakkausten kierrätys ja tuottajavastuu toimii helposti ja kustannustehokkaasti myös Vertolla.

 

 


Suomen_Vahvimmat_Asiakastieto.fi

 

Verto on yksi Suomen Vahvimmista

Vakaa taloudellinen pohja luo edellytykset kasvulle. Taloudellisesti vastuullisesti toimiva yritys on elinvoimainen ja menestyvä myös pitkällä tähtäimellä. Niin myös Verto.

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti myönnetään ainoastaan hyvän luottoluokituksen yritykselle. Luokitus on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.