Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä

Hausvise on modernein markkinoilla oleva isännöintijärjestelmä. Kiinteistönhallinta ja vesilaskutus on nyt entistä helpompaa yhdessä Verton kanssa.

"Yhteistyö Verton kanssa takaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen Hausvise-käyttäjille niin isännöintitoimistoissa kuin taloyhtiöissä "


Petri Harjula

Myynti- ja asiakkuusjohtaja
Hausvise

Yhteistyö pähkinänkuoressa

Helpottaa arkea

Verto tuo ensimmäisenä toimijana huoneistokohtaisen vedenmittausdatan osaksi Hausvise-isännöintijärjestelmää. Yhteistyö Hausvisen kanssa helpottaa arkea niin isännöinnissä kuin taloyhtiössä, oli kyse sitten kulutustiedon keruusta, siirrosta tai vesilaskutuksesta. Näin toistuvista työtehtävistä voidaan vapauttaa aikaa mm. akuuttien ja tärkeiden tehtävien hoitamiseen sekä asiakaspalveluun.

 

Saavutetut hyödyt

1. Yhteistyö Verton kanssa mahdollistaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen Hausvise-käyttäjille niin isännöintitoimistoissa kuin taloyhtiöissä.

2. Kumppanuus mahdollistaa molempien osapuolien palveluiden kehittämisen yhdessä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti nyt ja jatkossa.

3. Yhteistyön ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse enää kirjautua useampiin palveluihin, vaan kulutustiedot ja niiden jatkokäsittely on mahdollista tutussa Hausvise-näkymässä.

Petri Harjula

Myynti- ja asiakkuusjohtaja
Hausvise

Ota meihin yhteyttä

merja-lindell-2

Merja Lindell

Myyntipäällikkö

+358 50 5701 711 merja.lindell@verto.fi Palveluliiketoiminta