Verto ja Suomen Salibandyliitto yhteistyöhön

Salibandy ja sähly sopivat kaikille. Yhteistyössä Suomen Salibandyliiton kanssa haluamme varmistaa kaikille suomalaisille sopivat harrastusmahdollisuudet ja harrastamisen helppouden. Tavoitteenamme on saada aikaan todellisia tekoja ja siksi olemme mukana SunSäbä-tapahtumassa.

Me Vertolla uskomme, että pienissäkin teoissa on voimaa. Alamme markkinajohtajana meillä on merkittävä rooli osana yhteiskuntaa ja vastuullisena yrityksenä haluamme nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa.

- Vastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme ja olemmekin liiketoiminnallamme kehittämässä tuleville sukupolville kestävästi rakennettua Suomea. Haluamme vaikuttaa myös laajempiin kysymyksiin ja kannustaa kaikkia suomalaisia oman kykynsä mukaan pitämään parempaa huolta omasta hyvinvoinnistaan, sanoo Minna Tarvainen Verton markkinoinnista.

Merkkinä yhteistyöstä Verto on mukana Salibandyliiton SunSäbä-tapahtumassa lauantaina 6.8.2022. SunSäbä on konsepti, joka tuo salibandyn raikkaaseen ulkoilmaan ja haluaa lisätä liikettä vaikuttamalla kaupunkien ja kuntien lähiliikuntapaikkoihin. SunSäbä järjestetään Helsingissä Kansalaistorilla klo 10-16


Tule sinäkin kanssamme liikkumaan!


Lisätietoja

Minna Tarvainen
viestintä- ja markkinointispesialisti
Verto
puh. +358 50 4418 048
minna.tarvainen@verto.fi