Verto vahvistuu kahdella myyntipäälliköllä

Poika_2000x1000
Tiedote |

Vertolla on aloittanut huhtikuun alussa kaksi vedenkestävää myyntipäällikköä.

Monipuolistaaksemme liiketoimintaamme laitoimme alkuvuodesta hakuun kaksi myyntipäällikön paikkaa myyntitiimiimme Helsinkiin. Verton osaava joukkue täydentyi huhtikuun alussa kahdella vedenkulutustiedon asiantuntijalla. 

Hannu Halme on myynnin ja kiertotalouden rautainen ammattilainen. Hän on pitkällä työurallaan auttanut asiakkaitaan säästämään luontoa ja luonnonvaroja kierrättämällä ja ohjaamalla uusioraaka-aineita takaisin teollisuuden käyttöön. Hannu on tehnyt yhteistyötä niin kuntien, kaupunkien, julkishallinnon, kaupan-alan yritysten, teollisuuden, rakennusliikkeiden kuin isännöitsijöiden kanssa. Hannun maantieteellinen toiminta-alue Vertolla on Helsinki, Vantaa sekä Itä-Suomi.

Matti Vappulan työhistoriaan mahtuu monenlaista tekemistä ja kokemusta. Turun, Espoon sekä Dubain ja Singaporen kautta Vertolle vedenkestäväksi myyntipäälliköksi on ollut tälle myynnin ammattilaiselle työuraa kaikella tavalla rikastuttava matka. Ympäri maapallon Mattia on kuljettanut muun muassa ICT-teknologia ja alan työn johtamisen tehtävät. Vertolla Matin maatieteellinen toiminta-alue on Helsinki, Espoo, Lahti sekä Pohjois-Suomi.

Tervetuloa Vertolle Hannu ja Matti!