Vertolle huoltotoimintojen kehityspäällikkö

Uusi_tyontekija_2
Tiedote |

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme parasta mahdollista palvelua, kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme. Rekrysimme talven aikana huoltotoimintojen tiimiimme kehityspäällikköä ja helmikuussa tehtävään nimitettiin Tommi Aronen.

Vertolla Tommi Arosen vastuualueena on huoltoverkoston kehittäminen. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat huoltoverkoston kasvattaminen, kenttätoiminnan koordinoiminen ja huoltokumppaniemme osaamisesta huolehtiminen. Tommi on aikaisemmin työskennellyt Adapteo Groupissa ensin LVI-suunnittelijana ja viimeisimpänä toimenaan R&D Managerina vastuualueinaan kansainvälinen tuotekehitys sekä valmistuksen laadun ylläpitäminen Pohjoismaissa ja Saksassa.

- Pääsin Vertolle sopivaan aikaan, kun olemme juuri lanseeranneet uuden järjestelmän markkinoille. On todella kiinnostavaa olla mukana prosessin loppuvaiheissa. Jatkossa keskityn kehittämään palveluita urakoitsija- ja asiakasrajapinnoilla huollon näkökulmasta. Työ tulee olemaan monipuolista ja saan työskennellä tiiviissä yhteistyössä joka osaston kanssa, Tommi kertoo.

Kotoisin Tommi on Valkeakoskelta, mutta asuu jo kymmenettä vuotta Nokialla. Vapaa-ajallaan Tommi harrastaa varjoliitoa, jonka parissa varsinkin kesäkuukausina hän kertoo viettävässä kaiken liikenevän vapaa-ajan ja enemmänkin.

Lämpimästi tervetuloa Vertolle Tommi!