Verton asiakaspalvelu kasvoi kahdella huippuvahvistuksella

Verton joukkue kasvoi syyskuun 2022 alussa kahdella huippuammattilaisella, kun asiakaspalvelukoordinaattori Anni Hellingman ja tekninen myyntikoordinaattori Kalle Jouppi liittyivät asiakaspalvelumme vahvuuteen.

Asiakaspalvelumme on avainasemassa kasvumme tukemisessa. Tiimin päivittäisiin tehtäviin kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät kuten esimerkiksi myyntitarjousten laadinta, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä myyntiorganisaation tiivis tukeminen erilaisten hallinnollisten tehtävien kautta.

Anni Hellingman on Sipoosta kotoisin, mutta päätyi monen mutkan kautta Lempäälään. Annin kolmihenkiseen perheeseen kuuluu lisäksi Lukaku-kissa. Vertolle Anni päätyi nykyisen esihenkilönsä ja entisen työkaverinsa, Tanyan, suosituksesta. Ennen Vertolle tuloa Anni työskenteli sähköverkkoyhtiö Elenialla reilut 15 vuotta. Vapaa-aikana Anni viihtyy hevosten ja poikansa jalkapalloharrastuksen parissa.

Anni_Helligman

- Asiakaspalvelutiimi on ottanut minut hienosti vastaan ja yrityksessä on selkeä tekemisen meininki. Pitkä kokemukseni asiakaspalvelutyöstä antaa hyvän selkänojan päivittäiselle työlle, vaikka näin alkuun oppimista alasta riittää. Voin luottaa siihen, että tukenani on joukkue vedenkestäviä ammattilaisia, Anni sanoo.

Kalle Jouppi on kotoisin Tampereelta ja asuu Annin tapaan Lempäälässä perheensä kanssa. Aiemmalta koulutukseltaan Kalle on paperitekniikan insinööri ja opiskelee nyt LVI-tekniikan insinööriksi. Tarjouslaskennan ja projektinhoidon kannuksensa Kalle on saanut mm. MHS asennus Oy:ssä, LVI-Kurikalla ja Caverion Suomi Oy:ssä. 

- Verto on erittäin mukava työpaikka - näin voin sanoa jo tässä vaiheessa. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen tavoitteenaan koko ajan kehittää palveluita asiakkaiden tarpeet huomioiden. Uskon, että monipuolinen osaamiseni alalta tukee Verton tavoitetta olla Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija, Kalle sanoo.

Tervetuloa Verton joukkueeseen Anni ja Kalle!