Verton asiakaspalvelutiimi sai huippuvahvistuksen

Verton joukkue sai heinäkuun alussa huippuvahvistuksen, kun Tanya Kulin nimitettiin asiakaspalvelutiimin Team Leaderiksi.

Team Leaderina Tanya vastaa asiakaspalvelun esimiestehtävistä ja toimii asiakaspalvelutehtävissä yhdessä asiakaspalvelukoordinaattoreiden kanssa. Tiimin tavoitteena on löytää asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut vedenmittaukseen, raportointiin ja laskutukseen sekä kehittää asiakaspalvelun toimintaa vastaamaan alan kehityksen tarpeita. Tanyalla on vankka osaaminen asiakaspalvelutyöstä, sillä hänellä on kokemusta monipuolisista tehtävistä sähköyhtiön Call Centerissa ja kyberturvallisuusalan yrityksen Service Deskissa.

- Olen erittäin iloinen pestistäni Team Leaderina Verton asiakaspalvelutiimissä! Siinä missä energiaa pidetään arjen perustana, voi saman todeta veden osalta. Se on aidosti hieno tunne, kun tietää työnsä todellisen merkityksen. Saan olla luomassa hyviä asiakassuhteita ja vaikuttamassa asiakkaiden jokapäiväiseen arkeen tärkeän asian äärellä, Tanya sanoo.

Tanya on kotoisin Floridasta, Yhdysvalloista. Nyt hän asuu Nokialla perheensä kanssa ja vapaa-aika hänellä täyttyykin juuri perheen kanssa touhuamisesta. Yhteistä tekemistä perhe löytää kotimaan matkustamisen parista. Tanyan intohimona ovat käsityöt, jotka tuovat sopivaa tasapainoa ruuhkavuosiin. 

Tervetuloa joukkueeseen Tanya!