Verton myyntitiimi kasvoi kahdella huippuvahvistuksella

Verton joukkue on kesäkuun 2022 alussa kasvanut kahdella huippuammattilaisella, kun myyntipäälliköt Jimi Holopainen ja Jani Vienonen liittyivät myyntitiimiin.

Tehtävässään uudet myyntipäälliköt vastaavat nimetyistä asiakkuuksista alueellaan ja heidän työpäiväänsä kuuluvat asiakaskäynnit, erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet sekä yhteistyö huollon, tuotannon, asiakaspalvelun ja markkinoinnin kanssa. Molemmilla on pitkä kokemus LVI-alasta, halu kehittää alaa sekä tarjota asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut vedenmittaukseen, vesilaskutukseen ja sitä kautta energiansäästöön.

Jimi Holopainen on Espoosta kotoisin ja toiminut LVI-asentajana niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Hän on tehnyt töitä myös infra- ja LVI-suunnitelmien tarjouslaskennan ja myynnin parissa. Vapaa-aikana Jimin voi löytää golfviheriöltä, kuntosalilta tai viettämässä aikaa ystävien ja perheen parissa.

Jimi_Holopainen

- Olen hyvin iloinen siitä, miten minut on otettu vastaan myyntitiimissä ja kuinka jo nyt olen saanut ”syöttöjä lapaan”. Kaikki mitä tehdään, tehdään 110 % lasissa. Tiimissä on siis yhdessä tekemisen meininki ja avoin ilmapiiri. Olen varma, että työkokemukseni LVI-asentajana antaa paljon Verton menestyksen eteen, Jimi sanoo.

Jani Vienonen on Verton pirkanmaalainen vahvistus, sillä hän tulee Hämeenkyrön Mahnalasta. Jani on mennyt rakennuksille töihin jo 7-vuotiaana, ja LVI-alan hommat ovat tulleet vuosien varrella erittäin tutuksi. Tämän moniosaajan viimeisin intohimosta ammatiksi muuttunut työ valokuvaamisen parissa sai väistyä myyntityön edellä. Erilaiset moottorilla varustetut ajoneuvot ovat tulleet Janin koko nelilapsisen perheen yhteiseksi harrastukseksi. Tekemistä ei vapaa-ajasta Janilta puutu, sillä perheeseen kuuluu myös neljä koiraa.

Jani_Vienonen

- Hienoon porukkaan olen saanut liittyä! Kaveria autetaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja juttu lentää. Uskon, että monipuolinen osaamiseni LVI- ja rakennusalalta tukee Verton tavoitetta olla Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija, Jani sanoo.

Tervetuloa Verton joukkueeseen Jimi ja Jani!