Verton myyntitiimi vahvistuu kahdella huippuosaajalla

Kasvumme tukemiseksi haimme keväällä vahvistusta myyntitiimiimme. Onnistuimme rekryämään kaksi huippuosaajaa Verton joukkueeseen, kun asiakkuuspäälliköksi nimitettiin Eerik Soininen ja myyntipäälliköksi Jouni Olsen.

eerik_soininen_brandi

Eerik Soinisen vastuualueena Vertolla on palveluliiketoiminnan kehittäminen. Eerik on osa myyntitiimiä ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat mm. asiakashuolenpito, erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet sekä parhaiden vedenmittausratkaisujen löytäminen asiakkaille. Eerik on viime vuodet työskennellyt EnerKeylla. Harjoittelijana aloittanut Eerik toimi lopulta niin senioriasiantuntijana kuin osana myyntiorganisaatiota.

- Olen todella innoissani päästessäni osaksi kasvuhalukasta yritystä ja joukkuetta täynnä alan terävimpiä osaajia. Toimialalla on juuri nyt hyvä pöhinä, mikä luo herkullisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittää alaa luomalla uusia palveluita, Eerik sanoo.

Eerik asuu Keski-Suomessa Lievestuoreella perheensä kanssa. Vapaa-aikana Eerikin pitää aktiivisena kuntosalilla käynti ja perheen kanssa peuhaaminen. Vastapainoa tälle tuo ohjelmointiharrastus, jonka hän kertoo opettavan ongelmanratkaisua, loogista ajattelua ja matemaattisten konseptien hahmottamista.

jouni_olsen_brandi

Jouni Olsen toimii Eerikin tapaan osana Verton myyntitiimiä. Jouni on vedenkulutustiedon asiantuntija, jonka päivään kuuluvat asiakaskäynnit, erilaiset tapahtumat sekä Vertolle tutun ensiluokkaisen asiakaspalvelun takaaminen. Maantieteellisenä vastuualueena hänellä on Pääkaupunkiseutu. Viimeiset kolme vuotta Jouni on toiminut LK Systems Oy:llä projektipäällikkönä vastuualueenaan lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmien urakointi kautta Suomen.

- Ei voisi olla parempaa hetkeä hypätä mukaan innovatiiviseen ja vauhdilla kehittyvään yritykseen. Saan auttaa alan arvostetuinta asiantuntijaorganisaatiota luomaan uusia alaa kehittäviä ratkaisuja yhdessä timanttisten osaajien kanssa, Jouni sanoo.

Jouni on juuriltaan pohjoisen mies, mutta on löytänyt perheensä kanssa kodin Tuusulan Kellokoskelta. Hänen vapaa-aikansa kuluu perheen sekä erilaisten urheilulajien parissa. Liikunta on iso osa Jounin elämää. Haastetta tekemisessä saa löytyä vaikkapa crossfitin, juoksun, pyöräilyn tai hiihdon muodossa.

- Hiphei Hurraa! Verton myyntitiimi on nyt täydentynyt kahdella alan huippuosaajalla. Olemme monipuolistaneet osaamispalettiamme näiden kahden kovan ammattilaisen myötä ja pystymme vastaamaan alan haasteisiin uudella energialla. Juuri nyt oli Eerikin ja Jounin oikea aika astua vertolaisten saappaisiin ja lähteä palvelemaan asiakkaita vedenkulutuksen mittauksessa ja vesilaskutuksessa. Olen erityisen innostunut tulevasta ja en malta odottaa mitä kaikkea meillä onkaan yhdessä edessä! Lämpimät tervetulotoivotukset ja vankkumaton tuki onnistumiseen meiltä kaikilta vertolaisilta, toivottaa Verton Head of Sales Merja Lindell.

Tervetuloa joukkueeseen Eerik ja Jouni!